Wednesday, April 6, 2011

Semoga berjaya, kawan!

*nampak tak Tikah yang hujung skali tu?*

Hey, peeps!,,

Entry khas ini ditujukan kepada kawan saya, Noratikah bt Kamal Baharin.
Tapi, Saya tak tahu la dia baca ke tak. Tapi, takpe saya tahu nanti-nanti dia baca jugak kot.

Saya just nak ucapkan semoga berjaya!,
Sebab kau adalah orang yang paling awal masuk belajar antara kitorang semua,
Belajar elok-elok tau sayangss.
Kitorang sentiasa support kau dekat sini.
Tapi, yang paling penting jangan lupakan kitorang la bila dah dapat kawan baru.
Tapi, aku pasti ko tak nye. HEHE.
Ah-ha, Lupa nak cakap 'Terima Kasih' sebab belanja Hot Plate.
Lain kali jangan lupa belanja lagi!. Tee-hee.
Wah! nanti ko duduk kat Melaka naa, Bandar!.
Takpe-takpe kitorang pun bandar jugak, Bandar Muadzam Shah. HAHA.
Duduk kat sana nanti elok-elok.
Kalau ada apa-apa masalah roger je naa. 
Kitorang ade jee kat sini.
Nanti kalau kau jumpe pakwe kawan baru kat sana jangan lupe kenalkan kat kitorang. *Hamboih!,HAHA*
Cuti-cuti jangan lupe datang sini. Nanti aku bawak ko meronda satu Muadzam 3 kali taw. 
Kalau tak datang nanti aku sekeh! HEHE.

*Eh, tak tahu la pulak nak tulis ape*. Saya kenal dengan Tikah ni lama dah. Start dari Tingkatan 1 kot. Tapi, time tu malu-malu. Saye memang pemalu. HEE. Jadi macam tak rapat sangat la. Start macam rapat skett masa form 5 bila duduk sebelah-menyebelah. Tapi, Tikah ni la dekat sekolah suka sangat la kacau aku. *eh, ye ke? HEHE*. Tapi lepas SPM  ni dia dah tak kacau aku dah. Yeay!.  Dia sibuk kerja. Ramai gile-lah kawan aku yang kerja. Aku jer yang tak kerja-kerja. Kerja meng-gemukkan badan adelah. Tapi, lepas SPM ni makin rapatlah. SElalu je jumpa Tikah dengan SIm. Memang best lah kawan dengan diorang, Tapi, kitorang dah tinggal 2 je lah dah tak ber-3 sebab Tikah nak masuk belajar dah. Takpe-takpe, nanti boleh jumpa lagi. Sekarang dah April, Tak lama lagi kitorang pulak yang sambung belajar taw. Fair and square lah kan. Tapi, ko belajar dulu dari kitorang lah!. Tak aci nii. Tapi, apa-apa pun aku doakan ko sukses dalam ape yang ko ceburi. Belajar rajin-rajin tau!.

I'm addicted to this song. So, lagu ni untuk Tikah dan semua kawan-kawan saya!
Falling stars-David archuleta.

-->Tapi, Good place-David archuleta lagi best!.<--

p/s : esok saya ada test JPJ. Doakan semoga saya lulus!. Aminn. :)

2 comments:

miss minn said...

eh, tikah masuk mana? cepatnye...

ps : sedihnye junior kite dh nak test jpj, kite takde L pun lg... T___T

LoveLy day :) said...

tikah masuk Kolej Yayasan Melaka.

-->hehe. takpe2 nnt akk dpt la. hehe. :)