Thursday, April 21, 2011

National service, ahh-heem!

Assalamualaikum semua!,,


Today's entry might be fully in Malay and some in English. Dah, dah, tak nak tulis dah nanti korang bosan asyik nak bagitahu tulis dalam ape je.aku pun bosang! hee :P


Oh, pagi-pagi lagi saya dah nak buat entry baru, terasa sangat pelik! sebabnya sebelum ni mane rajin nak update entry pagi-pagi apetah lagi update tiap-tiap hari, lagilah ambo dok rajin. Tapi, pagi-pagi lagi surat PLKN dah sampai dekat rumah. Ahh-heem!. Ni yang rase phobia ni. Tapi, nasib baik dapat group 2 kan. Hahaha. Kalau lah ade rezeki dapat Matrikulasi, kiranya masa ikuti latihan dipendekkan lah. Hope so, dapat matrikulasi lah, aminn. :)


Surat PLKN yang dapat ni OH-MAK-KAU tebal dia. Tapi sebenarnya tak tebal sangat pun sebab dia lipat sebab tu jadi tebal tu. Dan dapat tiket bas percuma! warna biru lagi tiket bas tu,. And sambil type entry sambil tu lah nak melengkapkan borang-borang segala bagai sebab nanti nak pergi for medical check-up!. And seriuosly don't know whether I can go or not. Nak isi borang darihal perubatan pun teragak-agak. Nampak sangat tak memahami diri sendiri lagi. eishh.


But, proses untuk medical check-up tu macam menakutkan je. Melampo banyok sangatnyee nak check, seluruh badan!. Memang lerr kan?. heee :D . Heh, tapi teman tok pueh ati lerr, ate teman yang dapek PLKN, abang teman dok pun. aishhh!, Ni tak aci ni!. tak aci!, hahaha. Tapi, orang kate PLKN ni best. Sungguh kah?. Tapi, apa-apa pun, Aku berharap agar dapat menjalani latihan ni dengan sebaik-baiknya-lah. Ok lah, nak sambung melengkapkan borang PLKN ni. :)


Till then,

ps: Pizah! selamat menghadapi QTI,. *walaupun terlambat. kih kih kih*

Terima kasih

6 comments:

miss minn said...

woah, dpt plkn???
hehe, org ckp best. tp k.min x dpt pon. btw mmg bdoa2 biar x dpt pon... haha...

gudluck! *nasib baik dah dapat lesen kan? :)

NUR FARHAH said...

ceh kao min,
haiya,y i dpt yg ke-3 ha,,dah tak psal2 tua2 kne g plkn,sdeyh nye!

LoveLy day :) said...

Kak min :
iyep. TER-dapat,, tak nak pegi. tapi, perlu pergi. hehe. tq! tu la, nasib baik dh dapat lesen. keh keh keh.


Kak Farhah :
HUaaa! yg ke-3?. kih kih kih.

zinnia zaza said...

hahaha..byak an srat yg dorg bg???tah pape..bukn org nak bc sume tu pon..
thanx..hehehe

NUR FARHAH said...

tp at least lau pegi plkn,lau msuk mtrik tak aktif pn takper,huhu

LoveLy day :) said...

pizah : aa, seriuosly banyak! pening kepale. tahu takpe. welcome! :)


Kak farhah : yeah! betull. beruntung! huahuahuahua