Tuesday, December 28, 2010

selesai!

Assalamualaikum! dan selamat sejahtera.
*sile jawab kawan-kawan! ngee*

Hari ini nak bagitahu yang aku dah berjaya menyelesaikan satu masalah. kih kih kih. seronok! akhirnya dapat selesaikan, pagi tadi terfikir camane nak selesaikan masalah nie sampai tidur pun mimpi camane nak selesaikan masalah nie *sile jangan percaya! tipu3*. Eceh! mengade sungguh nak gembar-gemburkan pulak la aku nie. Masalah kecik je pun. haha.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Masalah pasal subtitle episode 10 cerite Marry me,Mary yang tak terkeluar-keluar je.
cerite nie je. Dah tengok?? Best! *Thumbs up!*



Cerita nie boleh tgk dkt KBS WORLD -391,Isnin dan Selasa. Kalau nak download boleh pergi kt Am-Addiction.com

okey! tata! =)

2 comments:

zura said...

huwah~
adik incik akim ade blog da pulak.. ok2.. da follow da.. sbb nk tgok seberapa merepek ckp u tuh~ i'm waiting 4 dat~

suraiya =] said...

hahah,, okey2x,, ngeee
:p