Wednesday, December 15, 2010

Again!

hey peeps! Assalamualaikum! speechless.. x tahu nak cakap ape.. tapi takkan aku nak biarkan blog nie kosong jer kan?? heh! aku nie memang la,, sebelum nak buat entry,,semangat la gile nak tulis tu la,,tulis nie la. tgk2x ape yang nak ditulis pun tak terkeluar-keluar dari minda aku.. sebab tu la aku dah berape kali dah on off blogging. Semuanya sebab bile nak tulis jer idea terus hilang.. pastu idea yang keluar bile time nak tulis pun tahape-hape.. kah kah kah! ,,pastu biler rase nak berblogging balik mule la nak buat balik blog.. *mengade sungguh la aku nie!*.. (korang jangan tiru makan aku!),, name blog aku pun speechless.. same jer macam orang die.. nie aku rase kali ke-berape-rapa tah aku buat blog balik pastu buang pastu buat balik.. pastu entry aku selama nih selalu tergantung-gantang je.. aku memang tak reti nak buat ending entry aku,,same macam aku selalu wat karangan kat skolah lah.. Walaupun dah besar tapi bab2x buat karangan nih memang aku fail.. sebab tue aku banyak merapu jer bile ber-blogging.. ceh! giler panjang ekk aku buat entry pertama aku,, teehee! :P

p/s: aku dah abis spm! wakakakaka (ketawa besar!)

2 comments:

miss minn said...

selamat datang ke dunia blog! :)

suraiya =] said...

Terima kasih!