Sunday, February 6, 2011

saya nak cakap..

Hai,, Assalamualaikum,,

Blog nie memang lama dah tak update,,
kerana...
ketandusan idea serta malas ingin update,,
heh! ingat senang ke nak buat entry,,
susah giler,,
seriously!,,
jadi, pada siapa-siapa yang baru ingin menceburi bidang blogging ini, SEMOGA BERJAYA!,,
semoga dapat mengeluarkan idea yang lagi bernas daripada saya punye entry yang asyik merapu sahaja,,

ok,,ok,,
nak bagitahu,,
yang selepas ini saya akan updatekan blog saya,,
entrynya mungkin berbentuk ilmiah sedikit,,
serta apa-apa yang saya rasakan penting,,
mungkin juga entry pasa diri saya,kehidupan saya,dan sesuatu yang fun!,,
sebabnya,,
saya rasa bosan dengan entry saya yang banyak merapu-rapik ni,,
dan takde ape-ape moral yang orang boleh ambik,,
ok! sehingga jumpa lagi!,,


baibai!

p/s :sebenarnya rindu nak belajar balik,,tak sabar rasanya nak masuk belajar balik,,
pp/ss :sungguh! cuti lepas SPM adalah cuti yang paling bosan tahap rasa macam nak mati!
ppp/sss :rindu nak memerah otak balik.
pppp/ssss :oh! nak belajar addmath,chemistry,fizik dan bio semula la! :P

2 comments:

miss minn said...

hehe, biasalah...bila dah tak ada baru kita rindu rinduan... best tau masuk u ne... :D

LoveLy day :) said...

hehe,, betull, bila ada tak hargai lansung kan?,, hehe,, takpe2,, tak lama lagi masuk u ,, rasa pulak keseronokan masuk u,, teehee :D