Saturday, June 25, 2011

kembali untuk sekejap.

Assalamualaikum!.


It's been a very-very long time I didn't update my blog. Been busy with matriculation. And memang takde masa lansung untuk meng-onlinekan diri. Memangdangkan dekat matrik sekarang ni ramai cakap wi-fi still tak boleh nak gune. so, decided untuk tak nak bawak notebook lagi. Dan memanglah rasa macam duduk bawah tempurung bila dekat sana. Memamg all of the latest news memang tak tahu. kih. kih. kih. Lagipun life dekat kmj memanglah sangat sibuk with all of those activities yang kolej anjurkan di-add-kan lagi dengan all of those assignment and tutorial and also all of those report lab physics, chemistry and biology. Memang rasa sangat haru hidup. Betullah orang kate duduk matrik ni tak boleh nak sewenang-wenangnya nak seronok-seronok nak lepak-lepak. Takde.takde.takde!. 

Kalau rase nak lepak jangan masuk matrik la kan?. hehehe. But life kat matrik still seem so okay lah. Walaupun memang rase macam duduk dekat penjara sebab tiap-tiap minggu tak boleh balik dan kalau boleh balik pun mesti ada activity yang menyebabkan kitorang tak boleh balik. Macam hari ni lah, boleh balik hari Sabtu, konon-konon mule-mule kate  tak berbaloi nak balik rumah, last-last tengah tertonggok dekat rumah jugak minggu ni. Syukur dapat balik rumah, akhirnya dapat merasa balik rumah setelah sebulan lebih kot tak balik rumah. Memang terribly HOMESICK!. hah, hamekkkaw! bagi caps lock terus.

Alemak! keje tak siap lagi la,, terpaksa mengundur diri. Mandi pun tak lagi, sembahyang isyak pun tak lagi. Ok lah, gotta go!, till then!

2 comments:

miss minn said...

wah, dah kembali!!! hoyeh hoyeh hoyeh!

LoveLy day :) said...

weee.